Dit is In Essenza

Communicatiebureau voor scholen

In Essenza is een gespecialiseerd communicatie­bureau. We werken voor scholen, vooral voor scholen voor voortgezet onderwijs. Die helpen we om (weer) een goede naam te krijgen, beter extern te communiceren en meer leerlingen binnen te halen.

Onderdeel van Tigges

Sinds 1 mei 2015 maakt In Essenza deel uit van Tigges in Voorburg.

Expertise door ervaring

We onderscheiden ons van andere bureaus door onze ervaring. We hebben voor tientallen scholen gewerkt. Logisch, als je gespecialiseerd bent in het werken voor het onderwijs én al meer dan 25 jaar bestaat!

Landelijk opererend

We werken in de hele Randstad en soms daar­buiten. Dat doen we vanuit ons kantoor in Voorburg, waar we als onderdeel van Tigges gevestigd zijn.

Adviesbureau met eigen studio

In Essenza heeft een kleine vaste bezetting. Die bestaat uit adviseurs en creatievelingen, die met elkaar een hecht team vormen. Vormgeven doen we in onze eigen studio én met de ontwerpers van Tigges.

Samenwerkingspartners

Bij onderzoeksopdrachten en fotografie- en film­opdrachten werken we samen met partners.
In Essenza is in die situaties de hoofdaannemer.
Onze partners zijn:
• Duo Onderwijsonderzoek
• Spotting Image en Fotografie Theo van Pelt
• Drie-in-de-pan en Vidi-Jop Productions

Opgericht door Selma Mulder

Ons bedrijf is opgericht door Selma Mulder. Misschien grappig om te weten: Selma heeft daarvóór zelf tien jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt. Zij is communicatieadviseur, was tot voor kort directeur van In Essenza en is nu MT-lid in de nieuwe constellatie Tigges In Essenza.

Creatief, betrouwbaar en snel

Klanten ervaren ons als creatief, betrouwbaar en snel. Dat is niet alleen ons imago, het is ook hoe we daadwerkelijk zijn. Wat we maken is origineel. We zijn consciëntieus en gaan commitment aan als we een opdracht krijgen. We zijn snel met het uitbrengen van offertes. We zijn goed bereikbaar en anders bellen we snel terug. De doorlooptijden van opdrachten zijn bij ons kort.

Concurrerende tarieven

Onze tarieven zijn nauwelijks hoger dan die van freelancers. We kunnen deze tarieven hanteren omdat we een platte organisatiestructuur hebben en efficiënt werken.

Downloads

Onze brochure lezen?
Download 'm nu.
Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden.